petek, 14. december 2007

Oh, my.

Serđo je prejšn teden spizdil v Ukrajino rihtat neke papirje. To sevede pomen, da se js zdj sama podim po Šumberku. Ne boste verjel, ampak sem se že dvakrat pridno skidala tja. V pondelk in v sredo. Mogla bi se še dons, ampak me neki grlo zajebava. Bom šla raj jutr. Dons je premraz. :))

Učeri sm začela job v kulturnem domu. Šipanje kart in pedenanje garderobe. In lih učeri, na moj prvi dan, all hell broke loose. Namreč lokalna plesna šola je mela nastop. Tri runde. Mejhnih frocev. In njihovih mam, očetov, babic, dedkov, tet in stricev. Ježeš. Vpitje, cviljenje, skakanje, divjanje, plezanje po kipih. Prfoksi pa nč. WTF?! Sm bla primorana grdo gledat. Je blo vsaj za en odtenk bolš.
Dons se nadejam mjčkn bolj umirjenega večera - zveza gluhih ma neko predstavo. :)

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu