sobota, 1. december 2007

Brrrrrr Brlin.

Jutri odhajam. Me bodo oča peljali na aerodrom.

Sm na wetter.com ugotovila, da bo cel teden scal. Come on! Brezveze. Pa ful dobro napoved temperature majo: najprej kolk stopinj dejansko bo, pol pa še kot kolk stopinj se bo to občutl. In pol je recimo za nedeljo napovedanih 4 do 7 stopinj, ki se bojo čutile bl kot -1 do 3. Super.

Pa ful mam težave s pakiranjem. Spet. V Egipt sm šla z 12kg prtljage. Milsm, da tokrat ne bo šlo tko na izi. Prvič ker zima. Drugič ker spalna vreča. Tretjič ker ogromno naročene robe, k jo morm pod nujno s sabo prnest: 1,5kg potice, pa 2 kranjski klobasi, pa pol kile barcafeja, pa 2 šteke cigaret, pa prospekti o Sloveniji, pa zih se bo še kej najdl. In to vse nej js zbašem v moj ubogi ruzak? I think not. Zvečer si grem sposodit kufr. Hvalabogu.

Sicer pa je baje takle cajt v Berlinu precej fletn. Začel so se že božični sejmi in tm baje ful dogaja, kuhan vin pa vse te fine stvari.
Poleg tega sm tale datum prou fino ubodla, ker je na Filmbühne Wien razstava Salvadorja Dalija, kar je definitivno neki za mojo dušco. Sm brala da je ogromna in vsi jo hvaljo kok je najboljša. Pa 9 evrov košta. Komi čakam.

Predvsem pa ne smem pozabt fotoaparata. Če že Egipta ni vidu, nej vsaj Berlin ane.



P.S.: Držte pesti, da avion dol ne pade.


P.P.S:

Aja, pa natikejte kondome.

2 komentarja:

world :: within pravi ...

Hoo.. pa uživat tud ne pozabt ;D

Take care+
y.

vrana pravi ...

Ne bom pozabila uživat ;)

Hvala. :*

N.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu