četrtek, 14. februar 2013

Craig.

Če se nisem že vsaj 15x usedla za računalnik s polno glavo misli za blog... No, pa ni hotelo nič na plano. Staram se. Figurativno in dobesedno :)

Enivejs, just to break the ice... prejšn teden me je v četertek zvil glavobol. Precej netipična reč zame, še posebi tak, ki noče stran. Ker nisem lih fen tablet, se ponavad v takem primeru zavlečem v posteljo, kjer v miru in temi čakam, da mine. Četrtkovo čakanje je blo dolgotrajno, zato sem ga sklenila skrajšat s poslušanjem avdioknjige. Me je že neki časa zanimal, kako avdioknjiga zgleda oz. zveni, ker konc koncev zakaj bi človk to poslušu, če zna pa brat in kdaj majo ljudje sploh čas za poslušanje knjige?! No, kadar te boli glava in se loh zavlečeš v posteljo se zdi kar pravilen odgovor.
Kaj sem poslušala? American on purpose: The Improbable Adventures of an Unlikely Patriot. Avtor: Craig Ferguson. Žanr: ene sorte biografija. Zakaj? Ker zelo rada gledam njegov The Late Late Show, zdi se mi grozno zabaven, posrečen ter simpatičen, ker je bil za to avdioknjigo nominiran za grammyja (kar je bla itak tema ogromne količine njegovih štosov), ker je Škot, kar rezultira v zelo všečnem naglasu in ker so malenkosti, ki jih o njem izveš iz pogovorov z zvezdami, ki jih gosti na šovu, namigovale na zelo zanimiv lajf, kar potencialno seveda pomeni  zelo zanimivo biografijo.
In  tako sem v enem popoldnevu+večeru odposlušala res prvovrstno avdioknjigo. Zanimivo, pisano, izzivalno in iskreno. Prebrano z občutkom. Priporočam.

No, pa se mu dejmo še mal smejat. Ker men je ena najbolj smešnih stvari komik, ki sam sebe spravi v smeh :) Sploh če ma tak 'creepy' smeh :D

ps:kerjebešvalentinovo.

2 komentarja:

inchy pravi ...

say whaaaat :D... aj ta mudel na cracku :D :D???

vrana pravi ...

Haha, dobro vprašanje :D
Ne, baje da že 20 let ni na nobeni drogi :D

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu