ponedeljek, 17. september 2012

He had a rich, soft voice to soothe the pain and comfort the anxious heart.

Včeraj sem zelo na vrat na nos šla na koncert Il Divo v Stožice. Za pripravo sem mela celih 15 minut časa, zato sem namesto izbiranja garderobe rajš v oči stlačila leče in frisu privoščila mal mejkapa. Ker od vratu dol te v gužvi itak noben ne vidi, ane. No, ni lih tko, zato sm bla vseen mal premal nobl za vip parter, kjer sva sedeli, ampak nekak me to sploh ni ganilo. So le Stožice pa Il Divo, ne pa Opera pa Placido Domingo, ane. Enivejs, tok tet v večernih oblekah že dolg nism vidla, pa tut tok punc v štiklih ne (ampak to je nabrž sam zato, ker ne hodm ven u 'fensi' klube). By the way, meja med porno štikli in lepimi štikli je zelo tanka in več kot očitno večini nepoznana. Kakšna škoda.
Uglavnem, čeprav sploh nisem fen (kar njihovega slišim, slišim na radiu, kar vem o njih, zvem od frendice, zapomnim si pa, da so štirje, iz različnih držav, pol se pa že neha), sem za dve uri pa še mal prav fino podlegla šovu, ki se mu reče Il Divo @ orchestra. No, sedma vrsta parterja je definitivno pomagala, ampak modeli znajo. Znajo  se premikat po odru, znajo vzpostavt stik s publiko, znajo govorit (in res dobr so se znebil naglaskov), znajo šarmirat, dobr zgledajo v oblekah in hvalabogu znajo res tut pet (da silnih ekspresivnih gest sploh ne omenjamo. Ampak roko na srce, to mora bit zraven. Pod mus). In tok točne koncerte je zmer užitek poslušat. In trikrat so zamenjal oprave. Thumbs up y'all!



In tako sem luštn sedela v sedmi vrsti, čez zvok se ni blo za pritožvat, razgled je bil itak veličasten, komadi so si sledil v zelo simpatičnem zaporedju, včasih so pa za intermezzo tut kej poklepetal.
No, ampak kaj sem mislila s tem, da sem podlegla šovu, ki se mu reče Il Divo @ orchestra? To, da ti pričarajo filing, da pojejo sam zate, in potem dve uri uživaš v slavi samega sebe. To, al se pa pač staram.
;)




2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Koncerti mi nikol niso potegnil... sam pa najdem tak užitek v operi, že od srednje naprej, pa čeprav vsi pravjo, d aje navadno dretje. :D

vrana pravi ...

Haha, da je navadno dretje ponavad pravjo tisti, ki nimajo pojma, pa k še nkol niso nobeni operi zares prsluhnl :)

Drgač pa men teli strici do koncerta niso lih potegnil, zdj so me pa kr impresioniral, no.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu