torek, 10. januar 2012

I didn't see what she did to him with her knee but I could guess and it hurt him.

Tale 2012 mi tko beži, da je kej. Evo ga, januar je že na tretjini, js pa komi začenjam pisarno organizirat na novo leto. Fascikli so dons pršli, ampak se mi ful še ne da šlihtat stvari, ker je ful bl luštn met vse pomešan na mizi. Ker pisalna miza se mora nekak skladat s splošnim razpoloženjem, ane.
Aja, spotoma sem seveda pozabila tut na blog, čeprou mam miljon idej za pisat in miljon zadev, k so me čist razpičle, ampak sem se nekak odločila, da bom probala mal manj pizdit tle gor, ker en Nergač na blogosferi je več kot dovolj. Rajš bi kej pofilozofirala, tko kot sem včasih, ampak opažam, da se res staram, ker vsako filozofiranje ostane v osnutkih, ker se mi 5 minut potem ko zadevo spišem, zazdi preneumna za kamorkoli. Samocenzura je hudič.

In other news, sem včeri razmišljala, da je pa mrbit čist možn da 4 leta peroksida na glavi pustijo kej posledic na možganih in organizmu, zato sem se za dons naročila pr frizerju in bom zdj kej druzga k blond. Kdor me pozna ve, da so 4 leta zame kr grozn dolgo obdobje za eno barvo, (sploh glede na to, da sem v srednji in na faksu zamenjala vse farbe in njih kombinacije, kar si jih loh zamisliš), ampak blond v vseh odtenkih mi je zelo sedla, da o občasnih šalah na lasten račun sploh ne govorim. I was thinking red for today. Bomo vidl, kako se bo izšlo.

In no so much other news, če se kdo sprašuje čemu tak naslov, naj mu odgovorim, da še zmer nism srečala nobenga pametnega desca, mi pa še zmer en neumen gužvo dela, zato razmišljam o tem, če bi ga morda k pameti spodbudilo dejanje opisano v naslovu. Sej se nagibam k mnenju, da ga najbrž ne bi, ampak vseen - filing bi bil pa zihr gud.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu