sreda, 31. marec 2010

Random paberkovanja.

Bil je tak fletn vikend. U soboto Ivanušič v SiTi teatru in open mic v Hugo Barreri, u nedeljo pa Gverila v KUDu. Open mic večeri se mi zdijo špica ideja. Tako obvezno kaljenje za mladince, ki bi bli radi glasbeniki vseh sort. Pa neki za dušo za tiste, ki so vedno želel bit glasbeniki, pa prej niso mel jajc, zdj se jim pa zdi, da je že prepozn. Ampak za open mic nikol ni prepozn :)
In dons grem najbrž prsluhnt Rock izzivu. Bl al mn zarad Zmelkoow :)) Hihi, smeha polna vreča. No ja, tud Dandelion children bo enkrat fajn slišat nekje drugje kot v kakšnem pajzlu :)

In okej, sej vem, da smo 31. marca, ampak tole aprilsko vreme medtem, ko sploh še ni april je pa čist mem. In tale pomlad prou prepočas leze v deželo. Djmo mal bl na poskok, no. Ker musklfiber je spet na pohodu in regrat mi bo vsak čas skoz ušesa pogledou. Jst sm že čist godna za poletje :D

četrtek, 18. marec 2010

I couldn’t repair your brakes, so I made your horn louder ali kaj si danes mislim o Cerkvi.

Cerkvi kot inštituciji nikol nisem bila posebej naklonjena. Me je skos kej motilo. Pa še zdej me. Pa zmer bl, najbrž. Pa sej sm enkrat neki v zvezi s tem že čivkala. Ampak zdej pa mislm, da mi je pa mal kapo odnesl.
Najprej naj povem, da sm jako razočarana nad grozno premajhno reakcijo naših medijev na nova poročila o spolnih zlorabah otrok s strani duhovnikov. In še bolj premajhno reakcijo na 'kvazi' papeževo opravičilo.
Mi je prou žou, ampak men se pa tole ne zdi več smešn. Ne, če vse natančno premislimo je pravzaprav zelo smešno. Laganje papeža ljudem direkt z zlatega stola sred Vatikana o tem, kako da mu je žal zaradi pedofilskih zlorab, je ob tem, da je bil on tisti, ki je skoraj petdeset let nazaj izdal papir oz. 'user's manual' kako pedofila uspešno skriti pred javnostjo, res huronsko smešno. Res ne vem, zakaj se mu cel svet ne smeji u glavo. Ne razumem, kako lahko sploh še kdorkoli kjerkoli Cerkev dojema kot resno, spoštovanja vredno ustanovo.
En sam zlorabljen otrok bi bil preveč. Zdj bojo šle cifre iz stotin že v tisoče. Če mene kdo kej vpraša, si Cerkev ne zasluž več sploh obstajat. Sploh.
Svet in javnosti, ki pa kr neki stran gledajo, pa tut niso lih neki boljši.

Somewhere over the rainbow...

... bo dan, ko bom vedla, kaj je to fondant. Kako se ga nardi al pa kje se ga dobi in takrat bom Erni za rojstni dan nardila tako torto:


Ampak letos še ne vem, zato samo en shout-out:

ERNA, VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!!!!!!!

petek, 12. marec 2010

We think our fathers fools, so wise we grow. Our wiser sons, no doubt will think us so. - Alexander Pope

No, zdj sm pokukala iz luknje zadnjih parih čudnih dni in se loh začnem pizdit dalje.
Sm premišljevala al sm sam jst taka, al to pač tko je, da ko bi se človk rad resno sporekel s svojim roditeljem, ga ta avtomatično spremeni v desetletnega otroka (ali pač katere druge najtravmatičnejše starosti) in noče dojet, da nisi več star deset let ampak še petnajst več in da to, kar mu govoriš ni več neka odraslega sveta nevredna travma zarad odvzete lizike, ampak najbrž kej resnejšega, in da imaš nemara morda celo prav. Ne vem, mogoče pa starše itak cel lajf sledi senca strahu, da so svojga otroka itak čist zajebal (ker o, jeba - ga sploh ne zastopjo), in pol k se pokaže ena reč, ki bi morda nakazovala, da je temu tako (v bistvu pa kaže kvečjemu nasprotno), mu takoj nabijejo slabo vest, en tak trdoživ 'guilt trip', da mulca takoj postavjo na svoje mesto, da ne bi slučajn puzabu kva vse so oni zanga pa nardil paglavca nehvaležnga. U bistvu more bit res jeba, ko maš tolk stare otroke, da jim za te 'guilt tripe' začne dol viset. Sprašujem se, kdaj bom js dost stara za to. Ah sej res, včer sm bla.

torek, 9. marec 2010

No comment / nešto kao fikcija vol.2

Come on.
One step closer.
Stop it or define it.
For I will have my way with you.
One way or the other. Either way. Any way.


ponedeljek, 8. marec 2010

Divination seems heightened and raised to its highest power in woman.

Oh, the gladness of their gladness when they're glad,
And the sadness of their sadness when they're sad;
But the gladness of their gladness, and the sadness of their sadness,
Are as nothing to their badness when they're bad.


Oh, the shrewdness of their shrewdness when they are shrewd,
And the rudeness of their rudeness when they're rude;

But the shrewdness of their shrewdness and the rudeness of their rudeness,
Are as nothing to their goodness when they're good.



Je reku A.B. Alcott.

Lep dan žena vsem žen(sk)am, pa bodte poročene, samske, ločene, na voljo, al pa kakršnkoli vaš status že je..., ker status ni važn. Dons je važn spol, he.



Go ladies!

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu