nedelja, 25. julij 2010

Missing... in action. Al neki...

Mjčkn sm missing in action, vidm, ko pogledam datum zadnje objave. Kako to, sprašuješ?
Ne skrbi, nisem na dopustu :S
Za začetek, sem sama v službi. To pomeni, da je fotr&co na dopustu. Sicer to ne bi preveč drastično spremenilo siceršnje delovne rutine, če ne bi nad mano visel 30.7. To je deadline za selitev pisarne. Tut to ne bi blo nč hujšga, če ne bi blo treba pisarne, kamor se bomo preselili, temeljito prenoviti. To pomeni, da že 14 dni usklajujem to isto prenovo. Vodovodarja, električarje, knaufarje, steklarja, kjučavničarja, tišlarja, malarje. Zaenkrat mi gre prou uredu, in če me tišlar ne bi nategnu, bi bla pisarna že fertik. Kar bi pomenilo mirno selitev v naslednjih dneh, tko bo pa najbrž norenje konec tedna.
In za nadaljevanje. Ko smo že lih pr koncu tedna. Konec tedna je tudi konec meseca. To je še na začetku tega tedna pomenilo 'jupiiii dopust!'. Z delovodjo sva zelo skrbno planirala vsaj en teden kolektivnega, še raje 14 dni. In tko dobr je kazal... ampak, seveda ne rabim omenjat dejstva, da je poletje naša visoka sezona... Ker seveda je šel kolektivni rakom žvižgat. Ampak baje sem prvi teden avgusta vseen frej (da bom potem drugi teden crknla, najbrž ni treba poudarjat). Kar je uredu. Ker grem na morje. Komi čakam. Skoraj standardna preverjena zasedba. Ma, da bo špica :)
In morje bo poleg prepotrebnega resnega počitka in odklopa prineslo tudi zelo dobrodošlo spremembo okolja. Predvsem pa bo skrajšal tale en mesec, ki se prav po smrkljasto vleče. Morm rečt, da sem prav presenetila samo sebe. Ko sem prvič čist hipotetično razmišljala kako bi blo, če bi kljub temu, da ne bi bla samska, bla sama par mesecev, se mi je zdel, da bi to čist šlo. Ker come on! Kaj pa je to proti večnosti, ane? Zdj, k sm čist zares v situaciji, da nism več čist samska, pa sm sama en mesec, mi je pa tak safr, da adijo. Pa je minil šele 10 dni! Joj. Tokle frišne romance niso lih najboljše za take situacije. Ker kljub temu, da je vse definirano, tko kot je fajn, da je, se vseen mal tenstaš. Študiraš, se spominjaš, razmišljaš, če nisi kej narobe interpretiral in upaš, da bo vse kul, ko pride nazaj. Dokler te po blaznem naključju in kljub časovni razliki ne ujame na FB chatu in je vse spet mal lažje.

2 komentarja:

inchy pravi ...

Heeeej bejbi, ti sam povej, če rabš še kkšno ramo za naslont se pol po dopustu...bomo hitr uštimal...pol bo pa tko že nazaj ;)...lepo se mejte, pa še zame kkšn per spijte :D!!

vrana pravi ...

Hehe, hvala - se bom javla za ramo ja :)
Pa per bom tut spila zate. Več njih, prouzaprou :D

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu