ponedeljek, 31. maj 2010

My red dress.

Bojevnik luči gleda na življenje z milino in odločnostjo. Stoji pred skrivnostjo, ki jo bo nekega dne ravozlal. Na vsakem koraku reče sam pri sebi: "Ampak to življenje je norost." Prav ima. Predan čudežu vsakdana opazi, da ni vedno zmožen predvideti posledic svojih dejanj. Včasih ukrepa, ne da bi se zavedal, da ukrepa; reši, ne da bi se zavedal, da rešuje; trpi, ne da bi se zavedal, zakaj je žalosten. Da, to življenje je norost. Vendar pa je velika modrost bojevnika luči v tem, da svojo norost dobro izbere.
Paulo Coelho. 1998. Priročnik bojevnika luči, str.119

Letošnji maj je bil boljši kot kateri koli maj do zdej. Prinesel je vse norosti, ki sem jih rabila. Prinesel je dogodke, ki sem se jih veselila. Srečanja, ki jih ne bom pozabila. Glasbo, ki bo v ušesih še dolgo odzvanjala. Ljubezen, ki je prišla, malo zacvetela, malo zabolela, potem pa se spremenila in postala, kar je morala postati. In prinesel je človeka, ki ne ve, kako me je zbudil, zažgal, spremenil.
Neverjetno koliko stvari se v enem mesecu lahko zgodi. Spremeni. Pa vse samo na boljše. Letošnji maj je bil 'moja rdeča obleka'. Kaj pa tvoja?

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu