četrtek, 4. februar 2010

A waist is a terrible thing to mind.

Je rekel Tom Wilson.

Sm lih tole študirala zadnč, k sm kolo gonila, tko za zdravo telo, pa za manjši šlauh okol trebuha, seveda.
Sj zihr je že kdo to pred mano pogruntu, ampak madona so ns dobr nategnil, ej. Desce in babe, da ne bo pomote. Mrbit skor desce bl :)
Naprimer recmo, da ma nekdo, no ne nekdo, ampak ženska ene 7 kil preveč. Revca se vsa sekira, da je debela, pa da more shujšat, ker suhice so pa res najbl in, pa descem bl ušeč (da to ni nujno res, je seveda možno, ampak sodeč po izkušnjah s 'hormonaly challenged' kolegi precej neverjetno). Res čudn, ker to je tko dobesedno zadnja moda, recimo splošno druge polovice 20. stoletja. In zahodne poloble sevede. Sto let nazaj bi vsepovsod današnja 'idealna' ženska odletela k mal bl švoh pršit gumb na hlačah. Ne bi mela šans. Halo, ženska je mogla bit pr seb, ker je blo treba zagotovit močne in pr seb potomce, da bojo šli geni naprej. Ker zakon močnejšega.
Dons je pa zadeva mal drugačna. Je treba bit suh, (tud visok, pa lep tud). Občasno blond. Predvsem ne debel. Debel si pa hitr, ane. Po današnjih standardih, ane.
Kje je tle logika? Kje so desci pozabil nagon po ohranitvi vrste, ki se doseže s produkcijo najboljših možnih potomcev z najboljšim setom genov? Ki mu ga zagotovi ornk baba? Hja, fajn so jih nategnil. Pa še nas babe zravn. A kdo?
Hmmmm, poglejmo. Še zmer se modni ideali oblikujejo v medijih, ti jih pa še zmer hvaležno pobirajo od velikih imen modne industrije. In kdo so velika imena modne industrije? Strejt babe pa gay desci. See the problem yet?
Nobenga od njih spolno ne privlačijo ženske. Z njimi ne misljo ustvarjat potomcev. Torej jim tut za najboljšo kombinacijo genov mal dol visi. Uglavnem, nimajo pojma o idealni ženski.
Vse so zajebal. Mrbit kr celo vrsto.
Res, nateg stoletja.
Hmmm?

Ne vem no, js sm še zmer rajš ena Sophie Dahl, kt ena prelomlena Kate Moss. Bom vsaj vedla, da ma moj dec še mal Adama v seb, hehe. In posledično najbrž zelo kul in nezmedene gene . To je pa vedno plus, kanede.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu