nedelja, 25. januar 2009

Hooray for me!

Ta teden sem tolk v diplomo padla, da sem se sama sebe ustrašla. Še ene dva takale tedna, pa bom fertik :))

Prouzaprou sem bla ta tedn cel hiperaktivc. Se morm mal hvalt. Kr vse sm nardila. Ful diplome, na vseh telovadbah sm bla, na precej kavah, pa še u Cvetličarni učer. Sicer mal predolg, ampak jebat ga. K bi bil vsaj nasledn tedn tut tak. Recimo, da sm se zdj navadla, pa bo tko ostal :))

sobota, 24. januar 2009

Today...

"I'm Chuck Bass."
Feelin' kinda nasty.

sreda, 21. januar 2009

Waters of march.


Aguas de Marco - Elis Regina

En luštn track za dons, sm lih učer celo diskografijo Jobima snela, pa sm zdj mal u Braziliji :))

ponedeljek, 19. januar 2009

Doctor, doctor! Vol.2

Bila sta prečudovita dva dneva in pol tišine.

But now, the house music abuser is back. Time for plan B. Sam zmislt se ga morm.
Kakšen predlog, anyone?

sobota, 17. januar 2009

Smeha polna vreča.

Js sm itak smeh na dveh nogah že kar tako, ampak včerajšnji večer je bil pa res smeh all the way ->LOL pa še ROFL pa še kej več :)))

Torej. Po golem naključju (beri, ker je men mal šmel) sva z prijateljico včeraj pičile v Cvetličarno na prvi letošnji disco fever, včeraj poimenovan Friday Shiny Disco Ball. Haha. No, ja, prideva. Najprej za šank. Naročiva pjačko, fajn sva ble razpoložene, debatirava, se smejiva folku pa vse te stvari. Pa pride en model, pa prav: 'Živjo!' z sumljivo visokim glasom. Pa midve: 'Živjo.' Pa on še neki pove, pa še zmer s tem visokim glasom. Pa je blo nama že ful smešn, sam pač ane, se nisva smejale, ane. Pa on še neki pove, pa še kej, pa zmer bl smešn je blo, ker kr naprej ta ibrhecn visok glas. Očitno se mu ni kej zataknil, pa zato pol mal višji glas. Ne, tak kr je. Pa on še kr neki pove, pa pol že kolega prvleče, no pol sva se pa vljudno izmaknile, češ, da greva en krog. In potem je vs zadržan smeh užgal na plano, ker je blo tolk smešn vse skupi, da joj. Res prou ROFL. No, sj zdj, k tole berem, ni tolk smešn. I guess you had to be there :))
No, ves večer je bil precej zabavn, folk je bil včeri na splošno ibr smešen. Pa sva se smejale, ane :))

Aja, apdejt v vezi nabijalca muzike: včeri je blo nabijanja samo deset (10!) minut. Sm šla dons zjutri pogledat stanje obvestila na oglasni deski: še je tm, ves popisan z raznimi neumesnimi forami. Fotka sledi :)))

četrtek, 15. januar 2009

Doctor, doctor!

Torej. V našem bloku je en pacient. No, mrbit jih je več, ampak en je očiten. Ta pacient namreč vsak dan od približno dveh do treh popoldne nabija en nemogoč house al whatever to že res je. Ta pacient ma base tako navite, da je joj. Ker vse kar človk sliš, so basi. In poleg tega, da base sliš, jih tut čut. Ker dost močne base po defoltu spremljajo tut kr dost močne vibracije. WTF?! Če men komp skor po mizi skače, kako more bit šele pr temu pacientu, k mu vibrira kr cel flet. Po mojem ma resno moten srčni ritem. Sj ga mamo že vsi. Ker kr cel blok vibrira. Tu mač.
Don't get me wrong, js čist štekam, da ti ena muska ful sede, pa jo pač naviješ do nezavesti. Sj jo js tut - ampak enkrat na tri mesce za 10 minut. Ne pa vsak dan za eno uro! Da sploh ne omenjam, da je to lih tista ura, ko js po kosilu za ene pol urce mal zamižim. Pa lih house, od vse ljube muske na temu svetu, je treba lih ta naaaaaaajbl sitno nabijat.

Pa sm zato dons, kot vsak kultivirano siten sosed, z rdečim flumastrom napisala obvestilo in ga napopala na oglasno desko. Zdj pa če ne bo efekta, bom jutr prisluškovala vsem vratom in potem na ta najbolj glasna pozvonila. In bom zvonila, dokler ne bo nekdo slišal zvonca in odprl. In potem bom tistega za temi vrati nazjala, da bo veselje. Ker tkole živce parat je pa tumač.

ponedeljek, 12. januar 2009

Po tako študijsko neproduktivnem dnevu sem se odločila:

Tomorrow is the first day of the rest of my life.

Today...

Danes malo samomotivacije. Ker sem se v zadnjih desetih dnevih neverjetno polenila. Okej, sj sm pedenala mati, pa pol sm bla bolana, pa sinuse še zmer mal crkljam, ampak vseen. Kako je možno, da v desetih dneh pozabiš miljon stvari, ki si jih mel v planu zapisat, pozabiš, kje je kaj že zapisano, in zakaj je tako težko začet znova? Pač je. Ampak, samo začet je treba. Potem je prec lažje. Ker...

Today is the first day of the rest of your life. So do something with it!

četrtek, 8. januar 2009

Take me for a ride.

Dobesedno.

Včeri sem namreč s temi mojimi trenutno čist skisanimi in jako neuporabnimi možgani cel dan previsela pred televizijo, ker druzga nism bla sposobna. In sm med množico tv sranja clo ujela dva dobra filma. Michael Clayton na enki in American graffiti na TV1000.

I just love American graffiti. Sj je res že star k zemlja in sm ga gledala že ene 15krat najbrž, ampak ta film ma tak vajb. Simpatično pogleda nazaj na 60ta. Leta 1973 je bil Richard Dreyfuss nerazpoznavno mlad, Harrison Ford pa še bl :))
No, ampak point je v filmu. Preden 4 mladeniči začnejo nov lajf (pičijo na faks in pdb.) teh nekaj ljudi preživi še zadnji večer tko, da kruzajo po glavni ulici. Ampak res kruzajo. Cel film se zgodi v avtomobilih. Steve hoče popravt vezo s punco, preden zgine na faks (kamor zihr gre). Curt, ki je dobil štipendijo ampak ne ve, če bi šel, išče blondinko v T-birdu, spotoma pa rata član tolpe in spozna Wolfmana, legendarnega speakerja na radiu. John, veliki mehankar, v svoj 'dirkalni' avto faše mladoletnico, ki mu cel večer najeda živce, ampak ni tolk slaba. Terry si od Steva sposod avto, da bi dobil kšno punco in mu to clo rata, ampak ma pol ful težave z izpolnjevanjem pričakovanj, ki jih je povzročil prav avto. Klasika.
Ja in kruzajo. Jst bi tut.
I want to be taken for a ride too.

sreda, 7. januar 2009

Super.

Torej frišno leto se je začelo tako dobro, da ga človk skor ne more prehvalt. Not.

To, da je mamic kolen vn padu že vemo. Zdj sm js že par dni prehlajena k slon. In ne zgleda, da bo kej kmal kej bolš. Diplome se že en teden tut pipnla nism, da o čelu sploh ne govorim, ker prst skos sprot frderbam, ergo skos mal boli. Plus, I still have some unfinished bussiness with my father. Res vrhunski začetek leta.

Še dobr, da je karma prasica. Pa bi se zato stvari kmal mogle obrnt na bolje.

četrtek, 1. januar 2009

Srečnga pa zdravga!

Želim vsem vam osemnajstim, ki berete ta blog. Ker če je srečen in zdrav, to res vse pokrije.

Torej SREČNGA PA ZDRAVGA!

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu