ponedeljek, 20. april 2009

Catch me a catch.

No, čudoviti časi študijskega dopusta so minili. Yours truly je zares na šihtu, 8 ur na dan, 5 dni v tednu, pa vse to. Nč več tko k prej, k sm loh kej od doma nardila, al pa sam mal skočila v pisarno, kadar se mi je zazdel. No, no, those times are over. Pa nč hudga, prouzaprou ful uživam. Edina smola je to, da se mi popoldne, ampak res ne da. Diploma pa spet čaka boljše čase. Še dobr, da je skor fertik. Al pa kej. :))

Naravnost na rt me je vrgu moj horoskop za ta teden. Js nism lih usekana na horoskop, ga preberem, pa tut precej prec pozabm, ker je ponavad čist nerelevantn za to, kar se mi dogaja. Well, not this week. Tkole gre:
Z nekom imata prav poseben odnos, nekako sestavljen iz namigov, slutenj, pogledov, skrivnosti. To vam trenutno ustreza, saj niste pripravljeni na kake dolgoročnejše korake in tudi na drugi strani imate osebo, ki vam je glede tega podobna. Morda še bolj neodločna, kot ste vi, čeprav se zadeve lahko zasučejo pozitivno, in sicer sredi tedna.
Moving along. Sej se vsi spomnemo posta o revcah pa junakih, ane? No, prou fascinantno je, kako se nism zmotila. Sploh zadnji odstavek je bil zadetek v polno. Revca se je spotaknila (no, pretiravam, neki časa ga že opazuje, hihi) ob nekvazi junaka, sam da on ne ve, da je nekvazi junak, ona se pa dela, da ni revca. Oumajgad, nej me plis edn s kladvam po glav užge zdele prec. K da ne bi mela nč pametnejšga za počet. Desci!

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu