četrtek, 25. september 2008

Spoznavajmo svet in domovino.


Sm že nazaj.
Torej Dunaj smo uspešno najdl, pa čeprav po logistično brezveznem uvodnem kroženju po domovini. Namreč nobeden ni razmišljal o tem, kako bi se najbolj praktično dobil na kup. No pa je najprej ena potovala iz Podutika pome v Kamnik, da sva potem skp pičile u Domžale, da smo potem trije skp šli v Kranj, da je potem končno nas štiri se skidal na Dunaj. Po avtocesti čez Lj, seveda. Ja - praktični k vile za u varžet.

Uglavnem. Iz Kranja smo šli prbližn mal pred četrto. Ibr zgodej, ane? No, na Dunaju pred hostlom smo bli mal pred osmo. Smo se hitr javl, da smo pršli, skipal torbe v sobo, receptor nam je poklicu taksi in mjčkn čez osem smo se že pelal prot Donauinslu. Pršli tja ne vem kdaj, ker smo pol še mal pešakal in premagoval klance do vhoda na prizorišče, uglavnem notr smo uletel od oka nekje med pol deveto in deveto. Komej, da smo mal sapo ujel - EVO: se že začne. Pa ne kkšn začetni brezveznik, ampak kr Madonna. Hudo. Je kr mal trajal, da smo dojel, da smo tm :)
Oder je bil kr velik, ampak mal daleč. Ker smo bli tolk na hudičev 'zgodnji' ane, smo bli bl al mn obsojeni na od daleč gledat. Ampak ni blo panike, ker big screen je bil res kr big, tko da smo kr vidl, kar je blo za videt. Madona je bla pa sicer u real sizeu velika ene 4 centimetre :). Light show ni bil nč posebnga, prouzaprou je bil prou amaterski. Ampak okej, sta bla pa dva ogromna Mja na vsaki strani odra. Ampak to je blo pa bl to. Aja, pa barve sta spreminjala :) Ampak ozvočenje je blo pa fenomenalno. Ampak fenomenalno. Ne vem, če sem že slišala boljšga kdaj. Bi rekla, da premaga vse Rock im Parke in ostale podobno ogromne place. Ker ta plac je bil res veliiiiik.
Kar se tiče programa je bil pričakovan. Ta zadna plata najbrž kr cela, so se pa najdl tut ta stari hiti sevede. Ray of light, Music, La isla bonita (v super ciganski varjanti), Like a prayer, Hung up itak, in pa zame presenečenje večera You must love me iz Evite. Ibr kul.
Njeno petje me je kr presenetilo, ker kokr sm jo na Mtvjevih nastopih vidla, je zmer fušala k pr norcih. Zdele niti ne. Edin komad k je bil resno zafušan v celoti je biu Music. Pa sevede - teta ma back vokaliste za dol past, ampak se je slišal, kdaj poje in kdaj ne, tko da all in all ni tolk švoh.
Plus baba zares je SuperBabi varjanta. Dobr no, toooolk stara spet ni, ampak je pa bl 30 kot pa 50. Se zvija, razmetava, pleše, mislm, ni da ni. Hujš k Pink, no. Kaj joga dela, a? :)

U glavnem, men je blo fajn. Karta je bla sicer res božjastno draga, ampak come on! je pa Madonna.
Pa prou ful fajn smo se mel. Pa spoznaval smo svet in domovino :))


vir ta prve slike rtvslo. Direkt z Dunaja. Moje so, kot vidiš na drugi sliki, bl za en K. Pa ne vem u čem je fora postavt ibr špičaste šotore za pivo all over the place, da se more človk prou taktično poglobit v projekt js bi kej vidu.

1 komentar:

Unknown pravi ...

Bere se super. Predskupine potem sploh ni imela? Eh, še vedno sem fouš. ;)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu