ponedeljek, 19. maj 2008

Podivjanci.

Že fuuuuuuul časa nism bla na fešti, ki bi jo mogla prekint policija.
Ampak živmu človeku se vse zgodi, ane. In tako se je v soboto zgodila fešta prekinjena s strani policajev (ki konckoncev niso nč krivi ane, kreten je pač nedifiniran sosed, ampak ne vem, js mam mrbit mal alergije na modro).

Ker če naj si fešta zasluži prijavo, potem naj ta fešta vsebuje:
- bruhalce ognja, ki grozi nekoga strehi
- minimum pet podivjanih mišičnjakov s kakršnimkoli hladnim orožjem v rokah
- minimum 50 resno pijanih ljudi, ki se derejo kot živali
- mljavžnt decibelov hrupa.

Če pa fešta vsebuje 30 do 35 nič do srednje vinjenih nemladoletnih osebkov, ki se pozibavajo ob srednjih decibelih, tedaj si ta res ne zasluži prijave (sploh če je bilo predhodno podano obvestilo, da se bo fešta zgodila).
Poleg tega bi blo mal bl korektno od policajev, da bi najprej opozorili, potem čez recimo pol ure pršli še enkrat (če še ne bi blo uredu), in potem v primeru da bi mogl pa še enkrat pridt, šele takrat napisal kazen in začel grozit z kartotekami, zapori in podobnim. Ampak neeeee, djmo bit zajebani, k smo že lih loh, ane?

Sej je res zajeban, če se je folk sposoben zbrat na kup, da bi se mel fajn, medtem ko ti revež nimaš kej počet in morš ležeč v postli poslušat te nevzgojence.

5 komentarjev:

Unknown pravi ...

Res škoda, ker se je tako končalo. Ampak fora je pa vseeno dobro uspela, verjetno še bolj, kot če bi jo na zabavi pokazali. :-)

vrana pravi ...

Sj postavljanje tistih tabl je blo tut doživetje posebne sorte :)
Od dežja k se je lih takrat na polno ulil, do sosedovga psa (k je bil hvalabohu fleten). Pa kdo bi si mislu, da je limanje selotejpa ponoč tako glasno opravilo, hehe

Unknown pravi ...

Mimogrede, Mtc je šel ven gledati, kdo se potika naokoli, ker je nekaj slišal. Pa je potem psa videl in zaključil, da je to to. :)

vrana pravi ...

A res?
K mi smo vidl kao eno glavo na oknu, pa smo stegnl v avto, ki smo ga zelo zvito parkiral tko, da se ga ni videlo. Pa smo pol ene 10 minut notr čičal, pa selotejpe trgal, pol smo šli pa dokončat delo, hehe. Pa še slikal smo se, pa režal k pečeni mački. Kr luštn, ja :))

Unknown pravi ...

Res, ja. :-) Pa še prav prestrašil me je, ko mi je šel razlagati, da se nekdo potika okoli hiše. Ampak mi je kar kmalu potegnilo, da mora biti kaj v zvezi s foro, zjutraj sva jo pa itak videla. Hočem slike!

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu