torek, 29. januar 2008

Bike me.

Najbl zajeban je pa to, če ma človk tolk za počet, da se nima cajta za pol urce usest pa pomislt, kaj bi na blog zapisou.

Tko so zgledal moji dnevi od četrtka dalje. Skos neki. Četrtkovo dopoldne delala, potem hitro hitro na čelo, potem ne vem kva že, zvečer v Cvetličarno na Tide. V petek me je Serđo na Šumberku skor ugonobu, pol me je popoldne še mati vlekla v BTC, kjer sva obedve skor crknle. V soboto najprej delat, pol na family lunch (k je trajal 4ure!!), pol mjčkn frej, pol drug konc familije pride na večerjo. Pol njim spizdit in gas v Lublano bolano, kjer sm čvekala do enih zjutri. V nedeljo sm pa clo mal afne guncala :)
Včeri me je Serđo spet skor ugonobu na Šumberku in mi še navrgel, da pa ne bi blo slabo če bi se ob torkih, četrtkih, sobotah in nedeljah (torej dnevih, ko ne crkujem na Šumberku) kšno urco s kolesom okol vozila. Ker zdj, k sm že tolk napredvala ni več dost trikrat na teden po 2 ure po klancih skakat, ampak je treba tut vmes s polnimi pljuči zadihat in srce mal pognat. Right.
Sj to bi blo vse uredu, če bi bil men kolo kul. Ampak men je kolo res bedn in z njim sm prou smotana in skor da ne tut mal nevarna. Predvsem seb. Predvsem ga pa nimam (oziroma mam enga sto let starga, mjhnga, zabasanga nekje v fotrovi ropotarnici-ta me ne mika preveč, hehe). Tko da morm zdj najprej eno kripo za male pare nek najdt in se spet navadt vozt. Krasno.

Pa djmo, let's look on the bright side - sej kolo ma tut svoje pluse, ane. Je okolju prijazen :)

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu