nedelja, 12. februar 2012

Cafe Calypso.

No, tale fotografska serija kr dobr gre, dons bi bil pa na vrsti 'photo edit you like' in u bistvu sploh ne vem čist dobr kaj to pomen, tko da prijavljam en time-out, ki ga bom izkoristila za to, da še enkrat obudim v spomin četrtkov večer v Cafe Bravo v Bologni, kjer smo v luštnem 'kavarniškem' ambientu iz prve vrste miz uživali v mojstrstvu čudovitih glasbenikov z Kyleom Eastwoodom na čelu. Bolj ko je večer napredoval, bolj je bilo naše omizje zadovoljno, da smo se podali na kar smotano zimsko pot do Bologne. Vrhunski jazz izpod prstov prvorazrednih glasbenikov je definitivno nekaj, kar bi moralo slej ko prej zaplavati v ušesa vsakogar.
G. Eastwood ni več ravno mladenič in je vedno bolj podoben svojemu očetu, povrhu vsega pa je še super prijazen. Je pa predvsem vrhunski glasbenik, tako kot so to tudi vsi, ki nastopajo z njim.
V družbi najljubših ljudi, z zelo ljubo glasbo v ušesih,... najboljši rojstni dan ever.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu