sobota, 26. marec 2011

I caught a fish thiiiiiis big...

... but it stuck it's toungue out and stared at me with crazy eyes.

Namena včerajšnjega večera ne bi posebej izpostavljala, ker je u bistvu izzvenel že enkrat popoldne. Kljub temu je bil večer izredno zabaven in spoznavat nove ljudi je zmer fajn. In New York margerita v Pena's-u (sj vem, overload 'ločil' in kje se nardi effing vijugca nad n-jem?!) je špica in totalna macola, čeprou je postrežena v kozarcu za gosti sok.

Najzanimivejša stvar večera se je zgodila že na samem začetku. Se pripeljem na križišče z Dunajsko, na desni pas za levo. Porajtam, da je kr gužva pa to. Sm bla ene sedma u vrsti na rdeči. Sej res, se že petstotič spomnem, fuzbal. Se mal razgledam, hm, čak mal, zakva so okol mene avti izključno z MB registracijami? V avtih zgužvanih miljon mulcev, nabasanih sevede. Se pripelje prva kibla z lučkami, zapelje okol gužve, zaparkira semafor. Super. Zaklenem avto, se pretvarjam, da sem nevidna. Dva avta pred mano se začne neki ful kadit. In svetit. To mi deli, bakla. U retrovizorju vidm še ene tri kible, z lučkami. Mulčki ratajo mal živčni, ene par jih začne ven iz avtov hodt, ampak jih relativno trezni šoferji zvabjo nazaj. Js pa z mojim smrkcem sred te gužve. In seveda da ne morš gledat kr nekam, ampak morš prečekerat kaj se dogaja. In seveda, v sosednjem avtu se mi z raznimi gestami ponuja cvet slovenske mladosti, lepote in inteligence, da spolne moči sploh ne omenjam. In to vztrajno. In še pa še, pa kr naprej. Pa kok morš bit neumen, da ti je to zabavn? In kok morš bit debilen, da se ti ne prpelje, da me nisi ne šokiral, ne zabaval, ne presenetil, ne nč. Tut prezira niso vzbudil.
Sm jim že hotla pokazat the finger, pa se mi tut tega niso zdel vredni. Idioti.

nedelja, 20. marec 2011

Deep in the bosom of the gentle night

Is when I search for the light
Pick up my pen and start to write
I struggle, fight dark forces
In the clear moon light
Without fear... insomnia
I can't get no sleep.


Aja, in tale k je tole posnel, je po moje stal zravn mene :)

Dj nehi, ker koncert!
Tok k sm pa učer preplesala in preskakala, pa res že dolg nism :) Sicer je pa tut res, da sm se Faithlessov reeees veselila in sm bla reeees dobr razpoložena.
Še takih koncertov, prosim.

petek, 18. marec 2011

Kvajžetodonszaendan? Vemdanekijesamseresnemormspomnt...

... ERNAAAAAA!

Še zmer ne znam s fondantom nč narest, čeprou sm lan kokr neki oblubila, da se bom naučila :poglavi:
Te mam pa isto rada, eh, lažem - še mal bl, zato VSE NAJBOLJŠE!!!! Sj veš kaj vse ti želim, pa tut veš, kam te bom pa zdj res pelala, ker se pa tolk obirava, da ni več smešn. In - haloooooo: spet naju čaka najboljši dopust ever :)) Hihi.

vir slike: deviantart

četrtek, 17. marec 2011

She fully appreciated the error of her ways.

Vsak bojevnik luči se je že ustrašil boja. Vsak bojevnik luči je v preteklosti že varal in lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Vsak bojevnik luči je že trpel zaradi nepomembnih stvari. Vsakega bojevnika luči je že prešinilo, da ni bojevnik luči. Vsak bojevnik luči je že kdaj opešal v duhovnosti. Vsak bojevnik luči je že rekel 'da', ko je hotel reči 'ne'. Vsak bojevnik luči je že ranil nekoga, ki ga ima rad. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to in ni izgubil upanja, da bo postal boljši. 

Paulo Coelho, Priročnik bojevnika luči, str. nevemvečkolk

ponedeljek, 14. marec 2011

E ter tempo pra sonhar...

... še en komad fine muzike, ker bi šla nekam na toplo, ob Jobimu pa kr kremo za sonce zavoham...

She could never remember which was better... ...safe? ...or sorry?

Ta vikend sm bla mal k double 0 seven. Sm šla namreč na Veliko planino v popoldanskih urah sobote. Sm bla edini potnik na nihalki za gor in edini potnik na sedežnici do Zelenga roba. In je blo tko fino, k u filmu. "Edn za gor. Pripravljen. Gremo." In na vrh je voznik kot stari đentlmen odprl vsa vrata sam zame in mi z roko nakazu kam zdj. "Srečno!" In k sm sestopila na Zelenmu robu je še en tak fejst stric reku u vokitoki: "Št. 79 prispela." Sam številka, but in a good way.
 Ko se sedežnica zavrti sam zate.

Ko sem šla od doma so se mi mal tresle noge. Mal sm spet samo sebe presenetla, ker sem se odzvala na vabilo, ki je prišlo čist nenadejano. Ampak včasih si morš kej kr upat, pa čeprou je čist izven tvoje scene in nisi čist prepričan kako boš sfuru. In pozabš na to, kaj bo pol, ker včasih si morš zrihtat, da ti je fajn zdele. Pa čeprou si boš mogoče enkrat kasnej želel, da bi bil pač totaln kreten in bi ga blo tko ful lažje zradirat iz lajfa. Ker zdj ga kr ne morš. Sometimes we're kind of stupid that way.

nedelja, 6. marec 2011

He kissed her some more. It was light, pleasant work.



Aja, tale komad sm srečala na MTVju in mi je totalno dober.
Ja, ne da se mi več bit sam(sk)a. Dost. Boring shit. Pa to.
Spomnila sem se na stare ljubezni in se vprašala, kaj zdj počnejo.
Seriously boring shit.

Not that it's been bad, but I wouldn't mind having a clean slate.

How is it possible, that it's been two weeks?

Mal sm pospravljala podstrešje.
In se ukvarjala s tujimi problemi.
Mal brcala u rit in pri tem mal zgubila filing.
Nism ga še dobila nazaj. Ne vem točn, kaj mi je, ampak se mi zdi, da mi grejo ljudje zmer bl na živce. No, ne na splošno, da se razumemo. Ampak določeni, recimo trije, me spreminjajo v sitno babo. Ni mi všeč. Rabm strategijo za nehat to. In strategijo za to, da me neha tok stvari motit.

Teh zadnjih par tednov sem na primer v bloku opazila ful motečih stvari. Okej, un housemjuzik abjuzr se je tut začasno vrnil, ampak ta me je zmotu samo momentalno.
Ena soseda na primer, ima otroka, ki je že dve leti isti. Ampak tko, zares. Isto velik (oz. mejhn), isto siten, isto vse. Ona je sto na uro poslovna ženska, glasna, debela in all over the place, samo pr otroku nč. Njen mož hod ves zelen po svetu, froc pa nkamr ne zraste. Se človk mal praša, ane?
Pol je še ena ženska, za katero se mi zdi, da je tista, k iz kleti nos po pet flaš vina naenkrat. Parkrat na teden. Po njej bi loh naštimu polno luno. Vsake tok časa in ne tako malkrat se ji mal utrga, desca pošilja v vse možne destinacije, ga meče iz stanovanja, zapira na balkon in podobno. Svašta, ja?
Potem je pa tle še en par, ki ima stanovanje za 'gnezdece'. Štekamo? Dva ljubimca ga mata za to, da se v njem dobivata in z balkona izmenično lažeta svojima siceršnjima partnerjema in otrokom.

Ne vem, mot me do konca.

Sicer pa, ta prav problem bo nastal takrat, ko takih stvari sploh ne bom več opazila. Ane?

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu