ponedeljek, 20. julij 2009

Go sell crazy somewhere else,

'cause we're all stocked up over here!

JJ + Urška. Haha. Tako čip poteze pa še ne. Poroka je res najbl prozorna taktika za prepričat ljudi, da si dejansko človk in ne Pločeviko iz Oza. Poleg tega - men je Urška prcej leva, hladna in čist popolnoma nezanimiva, zraven JJ-ja se pa še postara. Annoying na celi črti.

Super hecn se mi je zdel, da je blo v obeh dnevnikih to, da si je papež zlomil roko, v prvih 7 minutah programa. Mislm okej, sej je revež, ampak se je zihr tut kej pomembnejšega zgodil.

In kaj se to prav, da sta oba (oba!) , Kinodvor in Kinoteka čez poletje zaprta zaradi počitnic?! Kje bomo pa normalni ljudje normalne filme gledal?! Retorično vprašanje.

Mogoče kr na televiziji. Sj druzga k starih filmov itak ni. Ampak stare dobre klasike so pa al ob osmih zjutri al pa ob polnoči. Am I missing something here?!

In v čem je fora, da cel vikend ščije, da sm js pol čist nesposobna kateregakoli dela? Ker če pada dež se men spi. U nedogled.

In kakšn nedeljski večer - love stories all over the TV. I hate love stories. Jp, sovražm. In jih bom še naprej, vse dokler se tut men ena ne zgodi. Zahtevam eno zase! Sam ne na filmu.

Ja, zelo čudno razpoložena dons. Ampak sm že bolš.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu