torek, 30. september 2008

Takoj te štrafne. Vol 2.

Prec k se človk mau pohval, takoj kej za kazen faše...

In tako je crknla televizija, takoj za njo pa še mobitel :(

Televizija je na servisu, mujota sm pa stran vrgla pa novga ubodla :) Ha.

sobota, 27. september 2008

Fire!

Midve mava pa nov kamin oziroma peč oziroma gašperčka in se zadovoljno grejeva kot dva hrčka. Izvrstno.

četrtek, 25. september 2008

Spoznavajmo svet in domovino.


Sm že nazaj.
Torej Dunaj smo uspešno najdl, pa čeprav po logistično brezveznem uvodnem kroženju po domovini. Namreč nobeden ni razmišljal o tem, kako bi se najbolj praktično dobil na kup. No pa je najprej ena potovala iz Podutika pome v Kamnik, da sva potem skp pičile u Domžale, da smo potem trije skp šli v Kranj, da je potem končno nas štiri se skidal na Dunaj. Po avtocesti čez Lj, seveda. Ja - praktični k vile za u varžet.

Uglavnem. Iz Kranja smo šli prbližn mal pred četrto. Ibr zgodej, ane? No, na Dunaju pred hostlom smo bli mal pred osmo. Smo se hitr javl, da smo pršli, skipal torbe v sobo, receptor nam je poklicu taksi in mjčkn čez osem smo se že pelal prot Donauinslu. Pršli tja ne vem kdaj, ker smo pol še mal pešakal in premagoval klance do vhoda na prizorišče, uglavnem notr smo uletel od oka nekje med pol deveto in deveto. Komej, da smo mal sapo ujel - EVO: se že začne. Pa ne kkšn začetni brezveznik, ampak kr Madonna. Hudo. Je kr mal trajal, da smo dojel, da smo tm :)
Oder je bil kr velik, ampak mal daleč. Ker smo bli tolk na hudičev 'zgodnji' ane, smo bli bl al mn obsojeni na od daleč gledat. Ampak ni blo panike, ker big screen je bil res kr big, tko da smo kr vidl, kar je blo za videt. Madona je bla pa sicer u real sizeu velika ene 4 centimetre :). Light show ni bil nč posebnga, prouzaprou je bil prou amaterski. Ampak okej, sta bla pa dva ogromna Mja na vsaki strani odra. Ampak to je blo pa bl to. Aja, pa barve sta spreminjala :) Ampak ozvočenje je blo pa fenomenalno. Ampak fenomenalno. Ne vem, če sem že slišala boljšga kdaj. Bi rekla, da premaga vse Rock im Parke in ostale podobno ogromne place. Ker ta plac je bil res veliiiiik.
Kar se tiče programa je bil pričakovan. Ta zadna plata najbrž kr cela, so se pa najdl tut ta stari hiti sevede. Ray of light, Music, La isla bonita (v super ciganski varjanti), Like a prayer, Hung up itak, in pa zame presenečenje večera You must love me iz Evite. Ibr kul.
Njeno petje me je kr presenetilo, ker kokr sm jo na Mtvjevih nastopih vidla, je zmer fušala k pr norcih. Zdele niti ne. Edin komad k je bil resno zafušan v celoti je biu Music. Pa sevede - teta ma back vokaliste za dol past, ampak se je slišal, kdaj poje in kdaj ne, tko da all in all ni tolk švoh.
Plus baba zares je SuperBabi varjanta. Dobr no, toooolk stara spet ni, ampak je pa bl 30 kot pa 50. Se zvija, razmetava, pleše, mislm, ni da ni. Hujš k Pink, no. Kaj joga dela, a? :)

U glavnem, men je blo fajn. Karta je bla sicer res božjastno draga, ampak come on! je pa Madonna.
Pa prou ful fajn smo se mel. Pa spoznaval smo svet in domovino :))


vir ta prve slike rtvslo. Direkt z Dunaja. Moje so, kot vidiš na drugi sliki, bl za en K. Pa ne vem u čem je fora postavt ibr špičaste šotore za pivo all over the place, da se more človk prou taktično poglobit v projekt js bi kej vidu.

torek, 23. september 2008

Queen Bee.

Zadnje čase sm pa ful aktivna tle :)
Se mi tolk dogaja, da hudo. Not.

Zato bom dons poskrbela za popestritev - namreč pičim na Dunaj gledat Madonno. The Queen Bee herself! Jupi!
Sicer me mal skrbijo logistične zagate v stilu zemljevid-hostel-prizorišče-parking-taksi?-o ne zgubil smo se. Ampak bo že. Ker mjčkn orientacije pa mam, pa tut ene parkrat sm že bla na Dunaju, ane. Pa špraho znam tut, ane.

Sicer sm kr uspešno napadla diplomo. Sicer še zmer ni fizično materializirana, but it's all in my head in se tensta in kristalizira in tko. Upam, da me kmal pisateljska pič, da bom tut kej napisala. Ah, whatever, js grem na Madonno!!!

torek, 16. september 2008

Yap, it's chronical.

Ni velik stvari, ki bi me bolj razpizdile kot kronično nezadovoljni, nesrečni in preobčutljivi posamezniki. Na žalost je eden takih primerkov pač del mojga življenja. In tako morm merkat kaj povem in kako to povem. Kako se obnašam. Kaj oblečem. In še bi se dal naštevat bolane detajle. Ker je človk pač občutljiv. In ga zlahka prizadaneš. Jah, jebat ga. Zdj nej js cel lajf po jajcih hodm in sam gledam, da preobčutljiv kronično nesrečen človk ne bo prizadet in užaljen u dno duše?!
Kdo pa merka, da js ne bom prizadeta? Da js ne bom užaljena v dno duše?
Ja noben!
Zakva ne?
Ker nism tolk nesrečna in nezadovoljna sama s sabo, da bi me taki detajli konstantno metal iz tira.

Oh, just get a life, will you?
Grrrrr.

sreda, 10. september 2008

Enough with the monkey business.

Danes sem med naključnim brskanjem po netu zavila na stran moje fakultete.
Pa sem si malo ogledala spletni referat in moj elektronski indeks (jp na FDVju smo ibr moderni), in ponosno ugotovila, da sem v času mojega študija (sicer rahlo daljšega) opravila 38 izpitov, dve športni vzgoji (hehe) in dve praksi. Samo diploma še manjka.
Ta pa bo, pa če se na glavo postavm, narjena do novga leta.
Tko, dost zabušavanja, veselo na delo.

sobota, 6. september 2008

Telekomov whatever.

Ali je kje sploh kdo, ki včerej ni bil pred Telekomovo stavbo?!

Folka je blo res ful, ampak ne toolk, da bi blo treba prizorišče zapret. Npr. med Sidarto. To me je ibr razpičl. Sicer nism die hard fen, ampak bi jih blo pa fajn videt, ne sam slišat takrat, kadar mi je bil veter naklonjen, ane. Plus, mal je blo hecn, da se na štantih ni dal pera kupt. Mislm come on, vsa mularija je bla itak na Rebelde!

Ampak all in all je blo prou luštn. Pa vroče. Nasmejala sm se na cela pljuča in pol. Ene petstokrat.

četrtek, 4. september 2008

I just don't get it.

Sicer tle js politike sploh ne, ampak se tolk dogaja, da pa človk res ne more spregledat, ane.

O naši sceni je brezveze govorit, ker vedno isto. In sploh ni razburljivo. Plus, js ne maram predvolilnih soočenj (čeprou bi moralo biti njihovo spremljanje skor moja poklicna deformacija), ker ne maram poslušat nakladancij in brezveznih jebanj u glavo. Js se poskušam odločit glede na politično zgodovino, ne pa po tem, kaj mi bojo naložil v dveh tednih pred volitvami, ane.

And on that note, tut ameriških predvolilnih nebuloz ne spremljam lih s povečevalnim steklom, vidim sam tist, kar ponuja Larry King na CNNu. Plus slučajno sm včeri gledala mal govorov s srečanja republikanske stranke. Is it just me, al so taki dramatični govori v stilu McCaina: "Change is coming!" res mal žaljivi? Mislm, ne vem no, kot da bi J.J. stal na podiju in se drl:"Spremembe prihajajo!", potem ko je 4 leta mel možnost spreminjat. Mislm, come on! Ampak ljudje na tem ogromnem srečanju veselo vzklikajo in mahajo s tablami in transparenti. I just don't get it. Da sploh ne zgubljam besed o McCainovi podpredsedniški kandidatki. Ker jih res ne bom, ker je vse skupaj že kar preneumno.

Roko na srce, js sm kr po defultu demokrat in če bi bla Američanka, izbira politične opcije res ne bi bla težka. Republikanci mi že od zmeri niso lih simpatični, po Bushu jr. pa itak pr men nimajo več šans nobenih. A v tistih kratkih trenutkih mojega spremljanja njihovega velikega srečanja, so me uspel še užalt. Kot Evropejko. Namreč eden od republikanskih delegatov (prou super žal mi je da nism ujela imena) je v svojem intenzivnem pljuvanju Obame, uspel popluvat tut Evropo. Najbrž se sprašujete, kako mu je pa to ratal?! Delegat je Obami oporekal tisti del kampanje, ki je potekal v Evropi in po svetu. In ta delegat reče neki v stilu oz. precej dobesedno: 'Mene ne skrbi, kaj je Obama odnesel v Evropo, bolj me skrbi, kaj je prinesel nazaj.' WTF?! Sm mislla, da sm neki narobe razumela, ampak sm zdj precej prepičana, da nisem, kajti kasneje je nek novinar na CNNu spraševal nemškega veleposlanika v ZDA, ali se mu ne zdi, da je bil govor tega delegata malce žaljiv. Ampak veleposlanik je sevede reku, da je on prepričan, da bosta obe ekipi hoteli sodelovat z Evropo. No, veleposlanik se sevede spozna na bonton in se zna obnašat in zna izbirat besede, pa ni hotu bit žaljiv še on, ane. Upam.

Ampak to je vse postransko, ane.

To kar jst ne štekam je pa to, da vsi napovedujejo tesne volitve v ZDA. Živiš v državi, ki je predvsem zaradi zadnjih 8 let večina drugih držav na svetu več ne mara; imaš zelo nepopularno vojno; za predsednika maš kretena; gospodarstvo gre v p****. Zakaj zaboga bojo volitve tesne? Ker so Američani Američani? Really, I just don't get it.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu