ponedeljek, 3. september 2007

vsega po mal

  • Od srede do danes sem afne guncala. Tolk je sedl popolnoma nič resnega počet, da se sploh ne da povedat.
  • V četrtek sem naredila zelo pametno potezo. Navezala sem stik z zeloooo staro prijateljico in jo rahlo skeptično povabila na kavo, če hoče, sevede. Precej navdušena je sprejela povabilo. In sva šle. Bilo je tako zelo fletno, kot da sploh ne bi minila skoraj 4 leta odkar sva se zadnjič videli. Super.
  • Jutri je prvi šolski dan ever za mojo malo sestrico. Grem stavt, da bo ful napeto od silnega navdušenja, hehe. Z vsemi ostalimi, ki jim prvi (letos tretji) september ne diši preveč, iskreno sočustvujem.
  • V petek sem zmagala poker. Naravnost pometla sem z vsemi desci, ki ponavadi dominirajo pri tej igri. Še bolj se mi fajn zdi, ker so se končno vzgojil v tej meri, da niso več pokroviteljski, kadar jim gre bolje od mene. Fino.
  • Najdla nekoga, ki bo z mano delil poštnino za rimljanke. Juhu!
  • Čez 14 dni se spet začne glasbena šola. Komaj čakam. Prejšn tedn mi je gospa profesor po dolgem času uglasila čelo (men to početje še ne gre lih preveč dobr, ponavad ga namreč še bl razglasim, kot je bil prej, hehe), zato sem lahko spet začela mal špilat in tako zdaj že pridno spet urim in utrjujem prste, ki so se v poletnem neigranju čist pomehkužl.
  • Odstopil so trije ministri. Jah, what can I say - škoda, da ni še njihov šef. Res mi grejo vsi skupaj že močno na živce. Pa tut predsedniški kandidati. Če se slučajno pripeti, da zmaga gospod z orglicami (al pa Štern al pa Matej fotobranjealpismejkeralwhateveržeresje, ampak vsi vemo da nimata šans niti v teoriji), se za čas mandata selim v tujino in zanikam svoje poreklo.
  • Jutr se po tednu guncanja afen spet začnem učit. Beda :(.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu