četrtek, 20. september 2007

Smotana. Cepec. Superge.

Jah, u pondelk al u tork, že ne vem več čist točn, sm na mesenđer fasala virus. Juhu.
Kako se to zgodi? Če si tolk smotan k jst - z lahkoto. Lepo dobim od stika sporočilo, si mislm, hm, kaj pa je to? Kliknem in računalnik (genialec, res) mi celo javi, da je fajl potentially harmful. Okej, si mislm, pol pa pač ne bom pogledala, ane. Jah, too late. 'Cause one klick is all it takes.
In že so brzela sporočila od mene do vseh, ki so bli online. Super, RES. (Sploh ne vem zakaj že res sm kliknla tiste jajca, k drgač nkol ne kliknem, sej nism včer po žup prlplavala, grrrrr)

No, dobr, kaj pa zdej?!?!

Sm zbrisala mesenđer, vse tut od daleč z njim povezane fajle, vse cookije, kar sm jih uspela najdet, v task managerju vse ukaze povezane z njim. Ampak zihr je še kšn trik, ane.
Pa sm šla k stricu googlu k vse ve in vse ma, prašat kaj nej zdj s tem. Sm najdla na nekmu forumu, kaj morš nardit, če fašeš ta virus in ugotovila, da sm vse to že nardila. Fino, sm si mislla, to bo torej to. Pa na novo naložim mesenđer in kaj kmalu ugotovim, da se presnet zajedauc še zmer nekje skriva.
Torej nazaj k stricu googlu. Preberem miljon enih 'nasvetov', na konc sm se odločila, da zloudam Kaspersky antivirus in z njim dokončno popipsam ta mrčes. No, sm torej nardila tut to in zdj preventivno že tri dni intenzivno prečesavam komp, da bom (upam) jutr spet poskusla na novo naložit mesenđer. Držmo pesti, ane.

-------------------

Sicer pa me je u tork neskončno razpištolirou moj (trenutnonetakozelo) ljubi oča. Mojemu pogumnemu kvantnemu skoku v 'svet športa' se je samo sladko nasmejal in sarkastično pripomnil, da dnar stran mečem. Presnet cepec!

-------------------

Vadba dobro napreduje, musklfibr se je tut že enmjčkn unesel, tko da - veselo naprej v nove zmage!!

------------------

Po neskončnem iskanju in tik pred razpadom starih -> NOVE SUPERGE!!!! - aleluja!!! :))

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu