petek, 30. julij 2010

Ta-daaaa! Now, let's have a cocktail!

Biznis jajca spedenana? Kljukca.
Pisarna preseljena? Enormna kljuka.
Fotr/šef zadovoljen? Nemoršverjet, ampak: kljukca.
Ti je uspel usest se na kinderjajčk od sestrice in ga razmazat čez pol riti kavbojk? Kljukca.
Vzgajaš enormen mozolj na čelu, da zgledaš, kot da ti raste še ena glava? Kljukca.
Kopalke, sončna krema, klobuk, dobra knjiga, fotoaparat, ipd. spakirano? Kljukca.
Ti dol visi za vse zgoraj našteto? KLJUKCA!

Idem da odmorim...

nedelja, 25. julij 2010

Missing... in action. Al neki...

Mjčkn sm missing in action, vidm, ko pogledam datum zadnje objave. Kako to, sprašuješ?
Ne skrbi, nisem na dopustu :S
Za začetek, sem sama v službi. To pomeni, da je fotr&co na dopustu. Sicer to ne bi preveč drastično spremenilo siceršnje delovne rutine, če ne bi nad mano visel 30.7. To je deadline za selitev pisarne. Tut to ne bi blo nč hujšga, če ne bi blo treba pisarne, kamor se bomo preselili, temeljito prenoviti. To pomeni, da že 14 dni usklajujem to isto prenovo. Vodovodarja, električarje, knaufarje, steklarja, kjučavničarja, tišlarja, malarje. Zaenkrat mi gre prou uredu, in če me tišlar ne bi nategnu, bi bla pisarna že fertik. Kar bi pomenilo mirno selitev v naslednjih dneh, tko bo pa najbrž norenje konec tedna.
In za nadaljevanje. Ko smo že lih pr koncu tedna. Konec tedna je tudi konec meseca. To je še na začetku tega tedna pomenilo 'jupiiii dopust!'. Z delovodjo sva zelo skrbno planirala vsaj en teden kolektivnega, še raje 14 dni. In tko dobr je kazal... ampak, seveda ne rabim omenjat dejstva, da je poletje naša visoka sezona... Ker seveda je šel kolektivni rakom žvižgat. Ampak baje sem prvi teden avgusta vseen frej (da bom potem drugi teden crknla, najbrž ni treba poudarjat). Kar je uredu. Ker grem na morje. Komi čakam. Skoraj standardna preverjena zasedba. Ma, da bo špica :)
In morje bo poleg prepotrebnega resnega počitka in odklopa prineslo tudi zelo dobrodošlo spremembo okolja. Predvsem pa bo skrajšal tale en mesec, ki se prav po smrkljasto vleče. Morm rečt, da sem prav presenetila samo sebe. Ko sem prvič čist hipotetično razmišljala kako bi blo, če bi kljub temu, da ne bi bla samska, bla sama par mesecev, se mi je zdel, da bi to čist šlo. Ker come on! Kaj pa je to proti večnosti, ane? Zdj, k sm čist zares v situaciji, da nism več čist samska, pa sm sama en mesec, mi je pa tak safr, da adijo. Pa je minil šele 10 dni! Joj. Tokle frišne romance niso lih najboljše za take situacije. Ker kljub temu, da je vse definirano, tko kot je fajn, da je, se vseen mal tenstaš. Študiraš, se spominjaš, razmišljaš, če nisi kej narobe interpretiral in upaš, da bo vse kul, ko pride nazaj. Dokler te po blaznem naključju in kljub časovni razliki ne ujame na FB chatu in je vse spet mal lažje.

petek, 16. julij 2010

If you saw a heat wave, would you wave back?

Jao mudeeeeeeeeeeeeeel, kok je vroooočeeeeeee!!!!!

Mjčkn se tenstam v pisarni.
Ampak u bistvu ful z veseljem.
Ker sm bla zdele dva dni po terenu.
Na terenu zdele ni kul. Sploh če morš bit za tele temperature ful preveč oblečen in ful obut. In ful imet čelado na glavi. In se potem vozt v razbeljenem avtu. In korakat gor pa dol po prašnih gradbiščih. In tristokrat jit iz lepo hladne kleti v pečico na podstrešju. In nazaj. In spet. Pa še enkrat. Potem v razbeljen avto. In ponovi vajo.
Kva sploh razlagam. Sj je vsem vroče k pr norcih.Počas bi gor loh nehal na ogenj nalagat.Ker js bi se tut najrajš kr u hladilnik usedla.

ponedeljek, 12. julij 2010

Povodni mož. Ja. Moj. A veš kao :)


Od nékdej lepé so Ljubljanke slovele,
al lepši od Urške bilo ni nobene,
nobene očem bilo bolj zaželene
ob času nje cvetja dekleta ne žene. -
Ko nárbolj iz zvezd je danica svetla,
narlepši iz deklic je Urška bila.

Mnogtére device, mnogtére ženice
oko je na skrivnem solzé preliválo,
ker Urški srce se je ljubega vdalo;
al ljubih bilo je nji vedno premalo.
Kar slišala moških okrog je slovét,
skušála jih v mreže razpete je ujet.

Je znala obljúbit, je znalá odreči,
in biti priljudna, in biti prevzetna,
mladenče unémat, bit staršim prijetna;
modrij in zvijač je bila vseh umetna;
možake je dolgo vodila za nos,
ga stakne nazadnje, ki bil ji je kos.

Al ga rastura tale Prešeren.

nedelja, 11. julij 2010

Martiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Vse najboljše!

Sj veš. Čist so me zajebal. Nism mogla nikamr. Bedn. Drugič. Oblubm. Zaprmej :)

ponedeljek, 5. julij 2010

He had the long nervous fingers of a man with a quick brain.

Mr. Eastwood jr. ni razočaral. V bistvu je navdušil še bolj, kot sem mislila. Bas je res njegova ljubica. In model obvlada. Bas kitaro in kontrabas. Cel bend je super ušpilan in tud simpatičen. Koncert je bil res špica. Cel kup virtuoznosti v prijetnem jazzu. In dobro ozvočeno. Edina smola je bla ta, da na repertoarju ni blo men najljubšega komada Bold changes, je bil pa zato komad iz filma Letters from Iwo Jima (v mal drugačni varianti prisluhni spodnjemu linku), ki je bil za dol past dober, tko da se je skor kompenziral :)
Poletni oder v Opatiji je špica prizorišče za take koncertiče, zagotovo še kdaj grem. Kylea pa priporočam vsem, še posebej pa wannabe basistom :)
In ja, dejansko je isti fotr :)) in dobi plus pike, ker je po koncertu podpisal malo morje cdjev. Ko smo se me spomnle na to, jih je pa že zmankal :)



Tale jazzy vikend je bil tooooook super. Tri babe na kupu, miljon sočnosti in končno dovolj časa, da so vse prišle na vrsto. Sej ni čudn, da se je v nedeljo popoldne ulil kot iz škafa :))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu