četrtek, 24. december 2009

Đinglbelz, đinglbelz,

zvončki že pojo.

Evo, potička pečena. Smrekca narjena.
Pičim domov na večerjo.
Vam, moji dragi bralci, pa želim lep božični večer.
Naj vam riti popokajo od vseh dobrot, mal od materialnih, bolj pa od tistih neoprijemljivih.

četrtek, 17. december 2009

Keep your eye upon the doughnut, and not upon the hole ali kako razumeti fenomen Roberta Pattinsona.

Če se komu zdi, da sm mal u lukno padla zadne cajte, da nimam signala, battery low, da me ni uglavnem, se ni čist zmotu. Ker me res ni. Ne štekam, sm mislla, da bl k bo zima in manj posla k bo, manj dela bo. Ampak ne, to je u bistvu lih obratno sorazmerno. Uglavnm, point je v tem, da sm čist preveč u službi. In pol se prke večer mal pretvarjam, da študiram. In pol preden grem skor s kuram spat, še mal kej preberem.
No, k stvari. Ker rada preberem Ireno Sireno in občasno preberem tut mal iztoka Gartnerja mi je v oči padlo vprašanje, ki si ga oba oba zastavljata. Why the fuck je Robert Pattinson kr naenkrat najlepši dec na svetu in ultimativen sex god of the year? Tut mene to precej zanima, ker res ni lih klasično najlepšejši ever. In ker je vse to že bil, še preden sm js sploh vedla kdo to je. (In če kdo še zmer ne ve, naj ga razsvetlim, da je to fante, ki je 'zaslovel' z vlogo Edwarda Cullena v Twilight serialu.)
In kako priročno, da lih prebiram Twilight sago, ane. Potem, ko sem enko pojedla v treh večerih, sem četrti večer pogledala film. In potem, ko sem v naslednjih treh večerih pojedla še drugo knjigo, sm potem osmi večer pogledala še ta drug film. Zdj berem tretjo knjigo in zadeve počaaaas ratujejo bolj smiselne. S tako vlogo iz take knjige bi vsak dec ratu najlepši in najpopularnejši. 109-letni ulitmativni gentleman, ki nesmrtno (dobesedno) ljubi svojo Bello. In zraven neskončno trpi. Ker je vampir. In kakor nam na široko razlaga knjiga, je res lep, najlepejši dec (it comes with the species).
Ameriške najstnice (in njihove mame) že vsaj dve leti navdušeno prebirajo knjige serije Twilight. Edward je bil že kot lik iz knjige totaln hit in destinacija mnogih najstniških zatreskanosti. Ker pa zdj Robert Pattinson je Edward, je zadeva samo mal zamenjala lokacijo. In ergo - a star is born. Nič lažjega. Samo res najgršmu descu ta tranzicija ne bi uspela.
Kar pa zadeva populacijo mam, je stvar mal drugačna. Kot sm prebrala na strani revije VanityFair, so pa tete zadevo mal bl 'racionalno' vzele. So pregledale intervjuje in youtube in ugotovile, da ma fante prou simpatičn smisel za humor, je mal sramežljiv, igra klavir in kitaro, lepo govori in oh, ta angleški naglas. Sevede, one kao ločijo Roberta od Edwarda. Ampak če vse to, kar velja za Roberta seštejemo z Edwardom zgoraj, je stvar še boljša. Ker katera pa noče ljubimca, ki bi bil vse to in ki bi zanjo vse naredu in ji vse dal in jo pazil kot punčico svojega očesa in jo ljubil večno, for ever, forever ever, ever? Sploh če to primerja z descem, ki ga ma doma?!
Tle smo pa spet pri moji veleteoriji o junakih in revcah. Joj, kako neskončno drži. Če mi jo kdo spizdi, se bo krvav useknu, by the way.


Ampak, let's be fair, tip ni lih grd, ane.
Bi skor rekla, da je kr za v kategorijo 'I most definitely would'. Čez par let recimo :)

torek, 15. december 2009

Mraz,

kot v hrtovi nosnici.
Prou res.

ponedeljek, 7. december 2009

Amici, diem perdidi.

In to vztrajno enega za drugim.
Diploma se mi pa z najbl sitnim glasom reži na vsa usta, tko da se vsi njeni gnili zeleni zobje vidjo. In vohajo.

Prou fascinantno, kako dele kšn mesec sploh nism multiopravilno sposobna.
Sucks.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu