ponedeljek, 20. julij 2009

Go sell crazy somewhere else,

'cause we're all stocked up over here!

JJ + Urška. Haha. Tako čip poteze pa še ne. Poroka je res najbl prozorna taktika za prepričat ljudi, da si dejansko človk in ne Pločeviko iz Oza. Poleg tega - men je Urška prcej leva, hladna in čist popolnoma nezanimiva, zraven JJ-ja se pa še postara. Annoying na celi črti.

Super hecn se mi je zdel, da je blo v obeh dnevnikih to, da si je papež zlomil roko, v prvih 7 minutah programa. Mislm okej, sej je revež, ampak se je zihr tut kej pomembnejšega zgodil.

In kaj se to prav, da sta oba (oba!) , Kinodvor in Kinoteka čez poletje zaprta zaradi počitnic?! Kje bomo pa normalni ljudje normalne filme gledal?! Retorično vprašanje.

Mogoče kr na televiziji. Sj druzga k starih filmov itak ni. Ampak stare dobre klasike so pa al ob osmih zjutri al pa ob polnoči. Am I missing something here?!

In v čem je fora, da cel vikend ščije, da sm js pol čist nesposobna kateregakoli dela? Ker če pada dež se men spi. U nedogled.

In kakšn nedeljski večer - love stories all over the TV. I hate love stories. Jp, sovražm. In jih bom še naprej, vse dokler se tut men ena ne zgodi. Zahtevam eno zase! Sam ne na filmu.

Ja, zelo čudno razpoložena dons. Ampak sm že bolš.

sobota, 18. julij 2009

Ena A.

No, evo me. Nazaj.
Sm mela ta teden mal težave sama s sabo. Na dopustu sm se namreč toooollk polenila, da se mi tooolk nč ni dal, da hudo. Še dobr, da sta bla pondelk pa tork bl na izi (js sm bla namreč edini bedak, ki je bil v službi ta dva dneva), pa se nism lih pretegnila, ane. No, sj sm se pa pol u sredo, pa u četrtek, pa u petek. Pretegnila, mislm. Če se ne bi šlo lih za plačo, ane, bi po moje raj kr sam zrak mešala cele dneve :). Jebat ga, ane. Sej se ve, da se js lih pretegnila ne bom, če ni lih mus. Recmo.

No, ampak k smo že lih pr dopustu, ane. Če pa kdo zna na dopust jit, sm pa to jst. Sam da sm šele letos pogruntala ta prav recept za špica holiday. Ampak - nikoli ni prepozno. Same desce sm s sabo vzela. Tri, če sm natančna. So me mazili in pazili, kuhal, pedenal, s kremo mazal, naokol vozil, pivo častil in vse te stvari. Pa še ubogal. Špica, vm povem :))
Vreme je bilo pridno, Pag še nikol ni bil tako prijeten. Nazaj grede smo se ustavl še na Reki, kjer sem upravičila 'party animal' naziv, s katerim so me prej pohvaljeni desci mal zafrkljivo naslovil (res ne vem, od kje jim ta ideja) in sm -pazi to- zdržala čist do konca fešte in pol za piko na i pofotkala vse 'pičkice' k so dol popadale (krepko!) pred mano. Ha - nate! :)))
Ja, vsi smo mal u cvet ušli :)) Enmu se je čist jezik razvezu, ta drug je bil smešn k še nkol, ta tret pa štorast. Js sm pa mal preveč piva pila.

Komu nej se pol po takem tednu da delat?!

petek, 3. julij 2009

Na Off.

Obračunala plače, izdala vse situacije, pregledala vse račune, evidentirala ves material, odposlala miljon ponudb, si v knjižnci sposodila knjige, kupila kopalke, klobuk in kremo za sonce.
Jutr grem na morje.
In prou boli me, če bo dež. Ker bom na dopustu.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu