sobota, 31. december 2011

2.0.1.2.

Tole bom poskusla...


tko da bo...


SREČNGA PA ZDRAVGA!

sobota, 24. december 2011

Happy merry!

Smrekca stoji, potička je.
Večerjo smo pojedl, bla je odlična in obilna. Popil smo mal preveč šampanjčka. Spet :)

Tudi vam, dragi soblogerji in random bralci, želim prijeten božični večer in še prijetnejši božični dan!

petek, 9. december 2011

Magnificent. Friday.

O ja. Petke mamo radi.
Prejšn petek je bil tut kul, sam mal manj, ker sm bla prehlajena k slon. Kar je pomenil, da sem se potem še cel vikend svaljkala doma. Kar je mal bedn, ker rata dolgočasno. Tv te loh zabava samo neko omejeno količino časa in če ti branje ne gre, zna situacija ratat mal duhamorna. Zato sem se v pondelk hitr pobrala v službo, čeprou, roko na srce, je blo to mal prezgodi. Še kakšen dan doma me ne bi ubil, ane.  Je pa zato zdj tok bl bedn, ko še zmeri šparam ostanke prehlada. In se jih mmorm čiprej losat, zato bo današnji petek v stilu prejšnjega - sedi na kavč in glumi gljivu, pij čaj, se filaj z vitamini in vizualiziraj zdravo sebe. Works every time! :)
Ker jutr morm, ampak enostavno morm, u Orto. Zgodil se bo namreč koncert skupine Torul ob izidu njihovega albuma In Whole. Pravjo, da so indie dark electro, ne me prašat, kaj to pomen :) js sam vem, da se sliš dbest in da se jih zelo splača pogledat&poslušat uživo, ker so super.


In potem bom v nedeljo samo še prežvela eno familjarno kosilce in to bo to.

Oh in ja.
Tole pa ne more bit naključje, to more bit usoda: direkt na moj rojstn dan Kyle Eastwood špila v Bologni v prekrasnem cafeju v mestu. It was meant to be, I'm telling you. Hihi.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu