petek, 22. april 2011

A wedge of sunlight slipped over the edge of the desk and fell noiselessly to the carpet.

Ja ful sm hepi, no. Diana je res zakon!

Hehe, najbolš.

Ja prou najboljš.

Tale je pa še z lanskega izleta v New York, narjena s fotoaparatom za enkratno uporabo, k so mi ga šenkal tm, kjer sm kupila digiča :)

Zdj pa, if you'll excuse me, nimam cajt, grem na morje....

sreda, 20. april 2011

When you don't know what you're doing, do it neatly.

Dianca je pršla že prejšn teden u pondelk (stoječi aplavz za eBay.uk) in sevede sm js takoj namontirala film in celga poškljocala v enem tednu :)
Potem sm ga u pondelk nesla v studio razvit. In to bo zdj trajal do konca tedna! No, film so že razvil, če sm js prou zastopila, ampak fotografije dobim pa šele konc tedna. Hmmmm. I don't like. Ampak sm že zvedla cel kup koristnih stvari pri JaniGitani in sm že na poti v nove zmage :)

Aja.  
U soboto so me spet ustavl policaji. Niso mel radarja, niso mi dal za pihat, niso nč. Samo ukradl so mi 15 minut spanca. Kao neka kotrola prometa. Ob treh zjutri?! Torej, to mene ful mot. Ob treh zjutri se men res ne da študirat o obvezni opremi in o profilu na gumah. Še manj se mi da razlagat od kje se peljem in kam se peljem, da sploh ne poudarjam, da na taka vprašanja iz principa ne odgovarjam, ker se mi zdi, da policaja to pač nč ne briga. Lahko povem, da grem iz Lj v Kamnik, in na tem nivoju podrobnosti se zadeva neha. Seveda pa še vedno z veseljem delim nasvete o primernosti tikanja/vikanja in še vedno mi je čist mem, da me policaj tika. Sori, to še zmer ne bo šlo in lahko bi že nehal poskušat. 

Tko.

nedelja, 17. april 2011

Under the thinning fog the surf curled and creamed, almost without sound, like a thought trying to form itself on the edge of consciousness.

Bojevnik luči ve, da se nekateri trenutki ponavljajo.
Pogosto naleti na težave in situacije, s katerimi se je že soočil; tedaj je ves poklapan, ker misli, da v življenju ni zmožen napredovati, kajti težki trenutki so se povrnili.
"Skozi to sem že šel," se pritožuje v srcu.
"Res je," odgovarja srce, "ne pa tudi prešel."
Tedaj bojevnik razume, da je edini namen ponovljenih izkušenj, da ga učijo, česar se noče naučiti.

Paulo Coelho, Priročnik bojevnika luči, str. 34.

nedelja, 10. april 2011

No man is an island, entire of itself...



Ne, nihče ni otok. Včasih bi bla pa prou z veseljem.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu