nedelja, 20. februar 2011

On the upside of things...

...je včer Plan B čist razsul Šiško. Bil je špica koncert. Ni boljšga kot gledat in poslušat špica glasbenike na odru tazga tipa kot je Šiška. Zvok ušpičen u nulo, lučke dobre. Beatboxer čist divji, kej tazga do zdj še nism slišala. Dve ogromni črnki z glasovi iz nebes. In vsem se je vidl, da se ful zabavajo, kar koncert itak nardi še boljši. Po koncu smo zuni srečal kitarista, ki nas je najprej vprašu, kakšen dogodek je tole sploh bil in v isti sapi reku, da tut če ne ve, je blo zabavn do konca. Zihr so se ga potem v Ljubljani nekje zapil, od ekipe se je namreč poslavljal basist, za kterga je bla Ljubljana zadnji gig in so ga že na odru skor mal nabil :)

The voice got as cool as a cafeteria dinner.

Overload.

Če mi v naslednjem tednu še kdo poskusi povedat kej o dojenčkih, porodih, rezanju, dojenju, mastitisu in podobnem, bom - v izogib neprostovoljnemu bruhanju - prisiljena vstat in se odstranit. Po enmu letu in pol precej konstantne družbe nosečnic, frišnih mamic in očkov, na novo formuliranih familij pa vse to, sm zdj dosegla svoj maksimum. Ja, imel boste otroka. Jupi. Še zmeri vam pojem hvalnice in se veselim z vami, ampak come on! Ne morem pa non-stop poslušat sam o tem. Ker tut pod razno ne rabm vedet vseh detajlov in ne razumem te potrebe nosečnic po deljenju vseh intimnih podrobnosti. Way too much information, ok?



Tut men se kej pomembnega dogaja, sam da mi to lih ne dela štale po trebuhu, ane.

ponedeljek, 14. februar 2011

Her fingernails matched her blouse exactly. She looked as if it would take a couple of weeks to get her dressed.

Ammm, ja.
Bila bizi na miljon načinov.
Praznovala rojstni dan, pa to.
Pa ta vikend na primer, sm bla šivilja. Skor mi je hrbet stran padu.
Zgubila sem rdečo nit.
Ne sam tle. Marsikje.
Sam nism opazila. Mogoče pa tut ne. Da je nism zgubila, mislm.
Še ne vem.
Ker bi tok stvari naenkrat, da je mal preveč. In potem panika, ker nč oz. bl mal.
Zlo možno, da je sam tak dan. No, teden.
U soboto sem poslušala grozno slab 80's band u Hugo Barrera. Ne priporočam. Prouzauprou... priporočam izogibanje v velikem loku.
In mela bi Holgo. Ker ne vem, kam zaboga sem vtaknila mojo ljubljeno Yashico. In ker se mi dozdeva, da fotke delam stokrat boljše navadne kot digitalne.
Mrbit mi sam ta 14ti najeda... Kje majo normalne?
Čudn pondelk. Luna, al neki?

sreda, 9. februar 2011

Happy birthday... ...ME!

Vol. 28.

Ja, še sm tuki, sam en let starejša. Nč hudga.
Sj vem, da se mi ne vid, da sm tok stara... ;) Notranji otrok je še kako živ :)))

Šopek najljubšič rožc je že, sonce še bo, druženje in luštne stvari s prijatelji pa tut.

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu