petek, 22. oktober 2010

Carpe diem et al.

Uff, napokan teden :) v stilu carpe diem. Prehlad mi je mal kvaril vmesni čas, ampak kljub temu uspešen teden.
V soboto zjutri sem pičila na Reko. Na izlet, na sprostitev, na čvek, na sonce, na morski zrak. Vse to tut dobila. Pa še najboljši pomfri s tatarsko za povrh, hehe.
Dogodivščine delovnega dela tedna so vezane točn na to - torej delovni del tedna, tko da - ni važn.

Učeri pa - road trip to Milano :) Razlog: Koncert Avenged sevenfold. Fuuuul dolg sm si jih želela videt v živo in končno je ratal. Potem ko so Munchen razprodal, mi je v Milanu le ratal dobit karte. No, Milano je 500km daleč, kar je u bistvu kr konkreten road trip (in round trip) za en dan, ampak come on! sj smo še mladi :) Pot je bla super kljub crknenmu GPSu, ker sm vsaj js tolk praktična, da včasih sprintam nasvete za pot s spletne strani prizorišča.  Dvorana Palasharp v Milanu je prbližn k nš Tivoli, minus hokejska ograja. Zelo uredu. Še bolš je pa to, da z obvoznice praktično padeš nanjo. To je zmeri velik plus :)

Koncert je bil napovedan ob 21.01 in človk ne more verjet - se točno ob tej uri tut začel.
Italjani so sicer znani po tem, da so kot publika precej mlačni. No, teli učeri definitivno niso bli mlačni. Publika učer je bla tok vživeta, da je bil še celo en Italjan s katerim smo na konc mal izmenjal vtise, čist presenečen in navdušen, hehe. Koncert je bil sicer en mjčkn kratek, ampak zato zelooo sladek. Playlista je bla dobra, vsem so pa polepšal večer, ker so nanjo dodali Seize the day, katerga že ene par let u živo ne igrajo. Ozvočenje kot se šika, lučke tut, tonski mojster mojster, naša pozicija pa super. Super razgled iz četrte vrste desne tribune prcej spredaj. Zelo uredu. In ko smo že lih pr razgledu, pevc je še zmer za v kategorijo I most definitely would.
Dober road trip s pridno cesto, porednim GPSom, dragim pivom, đabe parkiranjem; super koncert, super družba, super doživetje. Čeprou je blo treba dons po treh urcah spanja u službo in sm zdele že mal na 'battery low', je all in all ocena špica!

2 komentarja:

Sakir pravi ...

Morem priznat, da jih nikol nisem zašteku. Afterlife je pa clo na playlisti v avtu, kamor gre res samo kvaliteta. :)

vrana pravi ...

Jah, globine majo tolk kot jo loh prčakuješ od mulcev iz južne Kalifornije, človk se lih ne izgubi v filozofiji, ki bi se morda skrivala za besedami :)
Ampak majo pa domišljijo. Pa trudjo se. Pa ta stari komadi so prcej usekani (recmo Unholy confessions). Pa to :)

Ah, zdj sm še mal pod vtisom :)

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu