petek, 18. julij 2008

"Don't be so modest - you're not that great."

Torej, tale moj blogec že en teden plus sameva. Ni blo časa.

Se mi tolk dogaja odkar sm v službi, da je kr joj. Not. Sam popoldne se mi nč ne da, ergo diploma not materializing itself at all. Zato pa tolk več vem o betonu z oznako B7 s specifikacijami xxc4, xf3 in podobno. Yay.

Sicer pa sm bla pretekli vikend na Reki na fešti za prijateljičin 'ročkas' (valda reški sleng za rojstndan, hihi). Sm se kr nazabavala, v mislih enga fentala, predvsem pa v nedeljo našvicala. Trik je bil v rahlo premajhni količini dežja. Zato je nastala taka sparina, kot je še nisem doživela. Skor sm mogla škrge vklopit, hehe.

Ah, ja, včer smo šle babe gledat Seks v mestu. Ful smo up beat :)
Film mi je bil kr zabaven, ampak dejansko če ne bi blo Samanthe, bi blo vse skp brezveze. Večna Carriejina patnja za Mr. Bigom zna ratat mal dosadna. Come on woman! Do you own a spine or what?! V tem tonu mi je bla najboljša scena filma the ultimate dramatic turnaround oz. Carrie Mr. Biga namaha s poročnim šopkom. Yay! Ta je za v anale, hehe. Sicer so vse in vsi kr fino postarani, še posebi Samanthin boy toy Whateverhisnameis. Ampak sevede so vsi še zmer dobri in lepi in hot'a'lot. In oblečeni v top dizajnerje. Katerih tri četrt je blo grdih. To je pa tko, when sky's the limit.
But hey - it's only a movie.

Ni komentarjev:

Blogger news

Photobucket"/> <a href="http://vrana-snopprotislovij.blogspot.com/"><img src="<a href="http://s1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/?action=view&amp;current=badgefertik.jpg" target="_blank"><img src="http://i1131.photobucket.com/albums/m558/vranavrana/badgefertik.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>"/></a>

Pages - Menu